harp
about kvarnofoni attimi video news contact partners history

BZZZ-festivalen återvänder för fjärde året till Harplinge väderkvarn som under helgen den 7-8 juli förvandlas till en arkitektonisk kökkenmödding av ljudkonst, live-elektronik, kvarnofonik och improvisation.

Fre-lör 7-8 juli 2017
19.00-22.00
Fri Entré


CHECK OUT:
BZZZ 2016
BZZZ 2015

BZZZ 2014
KONTAKT

KONTAKT
070 7304631
info@harpartlab.se

Johannes Bergmark at BZZZ! 2016BESÖK OSS

Harp Art Lab, Harplinge Väderkvarn
Kvarnliden 8, 305 60 Harplinge

BIL
E6 söderifrån: kör av vid "Kvibille", följ sedan skyltar mot "Harplinge". E6 norrifrån: kör av vid "Getinge", följ sedan skyltar mot "Harplinge". Från Halmstad: följ kustvägen mot "Steninge", sväng höger efter Lynga mot Harplinge. Väderkvarnen ligger mitt i samhället.

FLYG
Inrikesflyg går från Stockholm till Halmstad.
Internationella flygplatser finns i Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

TÅG
Från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.
Från Halmstad: ta bussen vid bussterminalen, bredvid tågstationen. Bus 330 mot Harplinge.

HARP ART LAB

Harp Art Lab är ett laboratorium för ljud- och klimatkonst som har sin verksamhet i Harplinge väderkvarn strax norr om Halmstad. Konstlaboratoriet grundades 2010 av konstnärerna Mikael Ericsson och Julie Ericsson med visionen att utveckla en plattform för innovativa och tvärvetenskapliga idéer och projekt. Harp Art Lab har under sex år utvecklats till en mötesplats för regionala och internationella samarbeten mellan konstnärer och publik. Arbetsmetoden baserar sig på en socialt engagerad och diskursiv ljudkonst praktik som kan ta sig olika uttryck: workshops, performance, konserter, installationer och plats-specifika verk.

PARTNERS

BZZZ stöds av Region Halland och Halmstad Kommun.
Teknisk support: Musikalen i Halmstad och Tylösands Sound